Na našich stránkach www.loria.sk používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a Vášho komfortu pri ich používaní. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení Vášho prehliadača.

 

Špeciálne výhody LORIA.sk

 

+ doručujeme do 24 hodín /*

+ ponúkame iba značkový tovar

+ až 3-ročná záručná doba /**

+ garancia vrátenia peňazí

+ tovar obvykle ihneď k odberu

+ poštovné ZADARMO /***

+ garancia najnižšej ceny /***

 

/* Platí pre tovar ihneď k odberu
/** Platí pre vybrané produkty

/*** Platí po splnení podmienok

 

 

Certifikáty LORIA.sk

 

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu LORIA.skLORIA.sk je SHOPROKU 2011 Finalista

 

 

 

ZNAČKY V E-SHOPE


slovinská značka EXPLORE

česká značka KARTON P+P

Emipo Bagmaster Loap


EXPLORE Walker STIL


Schneiders Target

 

SPIRIT Karton P+P

 

 

Informácie pre rodičov


Akú školskú tašku pre prváčika ?
Aké zaťaženie tašky je vhodné ?
Termíny školských prázdnin


GRAF závislosti výšky dieťaťa od veku

 

 


Copyright
© 2009-2019 LORIA.SK, s.r.o.

Právna doložka | Mapa stránok

.

NOVINKY

arr3Posledné zmeny v Loria.sk28.09.2019 Výpredaj Walker   01.09.2019 SET za cenu batohu   10.07.2019 4SYSTEM batohy v... arr3Poštovné ZADARMO (podmienky)100% zľava z poplatku za dopravu tovaru sa uplatňuje automaticky:- pri nákupe tovaru nad 80 Eur, - u... arr3Balík UPS do 24 hodín po celej SR Pre ešte väčšiu rýchlosť doručenia balíkov a spokojnosť našich zákazníkov balíky doručujeme...

TOVAR V AKCII

NAŠA CENA 47,90 EUR
skladom

TOP produkty

KONTAKTY

LORIA.SK, s.r.o.
Mlynská 2534/25
018 61 Beluša
tel: 0903 955 882
info@loria.sk
IČO: 46 185 909
IČ DPH: SK2023269952

 


» Recenzie zákazníkov

Pridané: 18.09.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Môj syn má batoh Stihl už štvrtý rok a stále je super

Pre:

Prehľadná stránka, rýchle dodanie a skvelý tovar

 

Pridané: 11.09.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Odporúčam

Pre:

Prehľadnosť
Veľký výber
Super ceny
Rýchle dodanie
Super komunikácia

 

Pridané: 08.09.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Všetko išlo hladko, len som asi očakávala predbežný termín, kedy mi zásielka bude doručená. Proste mi za pár dní zavolal kuriér, že je tu.
Inak všetko ok.

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za recenziu nášho e-shopu. Mrzí nás znížený počet hviezdičiek za kvalitu komunikácie, keďže pre urýchlené odoslanie zásielky sme urobili maximum.

Pre objektívne posúdenie rýchlosti a spôsobu komunikácie nás ako e-shopu prikladáme aj tieto dáta:

28.8.2017 13:46:51 - objednávka prijatá v e-shope
28.8.2017 14:23 hod. - vytvorenie účtovného dokladu (faktúry)
28.8.2017 16:52:07 - odovzdanie balíka na prepravu kuriérskej spoločnosti
28.8.2017 15:23 hod. - odoslanie informačného e-mailu o vytvorení zásielky
(E-mail obsahuje: číslo zásielky, link na sledovanie pohybu zásielky + informácia v znení "Zásielka bude doručovaná kuriérskou spoločnosťou Slovak Parcel Service, s.r.o. obvykle nasledujúci pracovný deň."

Keďže dňa 29.8.2017 bol štátny sviatok, 1. pokus o doručenie bol uskutočnený ihneď 30.8.2017 (z dôvodu neprítomnosti Vám bol zanechaný doručovací hárok aj s oznámením o ďalšom pokuse o doručenie). Balík bol doručený hneď na ďalší deň, t.j. 31.8.2017.

Mrzí nás, že Vás kuriér nezastihol na mieste hneď pri 1. pokuse, a že deň predtým bol štátny sviatok (aj kuriéri majú vtedy voľno), avšak zo strany e-shopu sme zásielku odoslali v podstate do 3 hodín a riadne sme Vás v tom čase informovali aj o parametroch zásielky i predpokladanom čase jej doručenia.

Musíme sa v tomto prípade zastať aj kuriérskej spoločnosti, keďže 1. pokus o doručenie bol uskutočnený v lehote do 1. pracovného dňa po odoslaní zásielky.

S pozdravom
Tím LORIA.sk
 

Pridané: 06.09.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

všetko bolo ok

 

Pridané: 05.09.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Prehlad jednoduchy;farebne v realite ako na fotkach stranky,info o pohybe balika,rychle dodanie,tovar zodpoveda cene,celkova spokojnost

Pre:

Rychle dodanie

 

Pridané: 03.09.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

zavolali mi, keď nemali tovar na sklade, či počkám s objednávkou, alebo mi to pošlú

 

Pridané: 29.08.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Žiadne som nenašla

Pre:

Skvelý výber, rýchle dodanie, výborný prehľad cenovej stránky, milá a ochotná páni na telefóne, ktorá mi poslala aj chýbajúce foto tasky

 

Pridané: 27.08.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Prehľadnosť
Skvela komunikácia
Expresná rýchlosť dodania

 

Pridané: 19.08.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Rychlost a seriozne jednanie.

 

Pridané: 18.08.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Proti:

Pani co mi volala ohladom dorucenia balika ,tvrdila ze nevie ,ci mi kurier donesie balik do prace aj ked tam bola zadana adresa v poznamke ,z coho som bola dost prekvapena ,lebo sa to bezne tak robi .

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za recenziu, ku ktorej v rámci objektivizácie udávame nasledovné:

Kuriérska spoločnosť vyžaduje k zásielke uviesť presnú dodaciu adresu, podľa ktorej zásielku doručuje konkrétny kuriér z danej oblasti. Nie je možné súčasne zadať pre jednu zásielku alternatívne 2 rôzne dodacie adresy podľa času doručovania, dokonca s rôznymi PSČ.

My ako prevádzkovateľ e-shopu taktiež nemáme možnosť ovplyvniť trasu kuriéra, t.j. nemáme dosah ani na presné určenie času doručenia zásielky ku zákazníkovi.

Ku každej zásielke je zákazník e-mailom informovaný o odovzdaní zásielky na prepravu kuriérovi a dostáva tiež link na podrobné sledovanie zásielky, a tiež aj na podrobné kontaktné údaje kuriérskej spoločnosti, kde si môže zistiť aspoň približný čas doručenia a ak je to možné, i zmeniť v rámci regionálneho dosahu kuriéra aj miesto doručenia.

Mrzí nás, že v tomto smere došlo pravdepodobne k nedorozumeniu vo veci vysvetlenia našej pracovníčky, avšak s Vašim súhlasom bola vybraná konkrétna dodacia adresa (z tých pôvodných dvoch adries)..

S pozdravom
Tím LORIA.sk
 
YzE1Mz